اطلاعات عمومی

بایگانی

تولید روغن سیاهدانه

سه شنبه, ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۱۸ ب.ظ

تولید روغن سیاهدانه صادراتی در تهران با ضمانت اصل بودن

تولید روغن سیاهدانه صادراتی در تهران با کیفیت و خلوص صددرصد تضمینی در حجم انبوه صورت می‌گیرد.

برای صادرات روغن سیاهدانه باید از روغن های تولید شده اصل، بکر و با کیفیت ضمانت شده بهره برد.

 

زیرا رقابت جهانی در تولید روغن های گیاهی بسیار زیاد است و منطقی است که مشتری بهترین نوع روغن سیاهدانه با قیمت مناسب را انتخاب می‌کند.

 

ما در این مقاله شما را با روغن سیاهدانه اصل آشنا میکنیم و همچنین مراکز تولید این روغن در تهران را به شما معرفی می‌کنیم.

 

روش تشخیص روغن سیاهدانه اصل از تقلبی

بعضا دیده شده که برای سود بیشتر در فروش روغن های گیاهی، به خصوص روغن سیاهدانه دست به تولید روغن سیاهدانه ناخالص و تقلبی می‌زنند.

گاهی نیز این روغن گیاهی را با انواع روغن های دیگر مانند روغن زیتون که قیمت پایین تری دارند، ترکیب می‌‌کنند .
سپس این روغن های تقلبی را با قیمتی پایین تر از بازار به فروش می‌رسانند.

 

روغن سیادانه

نشانه های روغن سیاهدانه اصل:

    1. رنگ: رنگ روغن سیاهدانه اصل زرد مایل به قهوه ای است.
    2. غلظت: غلظت روغن سیاهدانه اصل زیاد است.
      رقیق و بیش از حد روان بودن روغن نشان از ترکیبی بودن روغن است.
    3. بو: روغن سیاهدانه اصل بوی مشخص سیاهدانه را می‌دهد.
      اگر روغنی که خریداری کردید بوی نامشخصی دارد، احتمال زیاد ترکیبی است.

 

از روغن های ناخالص و ترکیبی موجود در بازار نمی‌توان انتظار اثربخشی مطلوب را داشت.

 

به همین دلیل توصیه می‌شود روغن سیاهدانه اصل و بکر را خریداری کنید.

تا از خواص فوق العاده روغن سیاهدانه چه در زمینه سلامتی و چه در زمینه زیبایی بهره ببرید.

 

لازم است برای خرید روغن سیاهدانه اصل به مراکز عرضه معتبر روغن های گیاهی مراجعه کنید.

می‌توانید برای خرید روغن سیاهدانه صادراتی روی شرکت اویلیتو حساب کنید.

 

شرکت اویلیتو با سالها سابقه در زمینه‌ی فروش روغن های گیاهی، کیفیت و خلوص روغن های خود را ضمانت می‌کند. خریداران ما تنها با یک خرید تبدیل به مشتریان دائم می‌شوند.

 

 

روغن سیاهدانه

 

روش تولید روغن سیاهدانه صادراتی

روغن سیاهدانه صادراتی موجود در بازار عموما به سه روش زیر تولید می‌شود:

 

  1. روش سنتی

این روش سنتی به دلیل وقت گیر بودن و همچنین درگیر شدن نیروی انسانی اصولا به صرفه نیست.

همچنین نمیتوان با این روش همه روغن موجود در دانه را به طور کامل گرفت.

این روش قدیمی تقریبا به دست فراموشی سپرده شده است و اصلا برای تولید روغن به صورت انبوه توصیه نمیشود.

 

  1. روش پرس گرم

در این روش به دلیل وارد شدن حرارت خیلی بالا به دانه های روغنی این دانه ها دچار تغییرات شیمیایی می‌شود.

ممکن است برخی از مواد معدنی و ویتامین ها و… در دانه از بین برود و نتوان خروجی خوبی از آن گرفت.

بنابراین نمی‌توان از روغن تولید شده به روش پرس گرم، انتظار زیادی داشت .

ضمناً در این روش ممکن است روغن تولید شده دارای خلوص کمتری نسبت به روش های دیگر باشد.
این روش  به دلیل‌ صرفه اقتصادی معمولا در کارخانه ها استفاده میشود.

 

  1. روش پرس سرد

روش پرس سرد معمولا دانه های روغنی در دمای بین ۴۰ تا ۵۰ درجه تحت فشار بالا قرار می‌گیرند.

در خروجی این روش به اعلا ترین روغن بدون هیچ گونه تغییر در خواص سیاهدانه ها دست پیدا می‌کنیم‌.

روغن تولید شده به این روش دارای قیمت بالاتری نسبت به روش پرس گرم است.

 

 

روغن سیادانه

 

 

همانطور که در مقدمه به آن اشاره شد برای صادرات باید از روغن سیاهدانه اصل و مرغوب استفاده کنیم .

پس بهترین روش برای تولید روغن سیاهدانه صادراتی روش پرس سرد است.

 

مراکز فروش روغن سیاهدانه اصل صادراتی در تهران

برای تهیه روغن سیاهدانه اصل در حجم کم می‌توانید به فروشگاه های عطاری که مشخصات آن‌ها در بعضی سایت‌ها موجود است، مراجعه کنید.

 

همچنین برای صرفه جویی در هزینه و زمان می‌توانید به صورت غیرحضوری و از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر مانند سایت روغن مارکت، خرید خود را انجام دهید.

 

هم چنین اگر قصد صادرات روغن سیاه دانه را دارید، برای تهیه روغن سیاهدانه اصل صادراتی باید به سراغ مراکز فروش اصلی بروید.

نقل قول شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی